Cash for your business

Business Class
Stängd

Cash for your business

Need cash for your business? 

Välkommen till Business Class, Norra station,

den 24 oktober kl 15.00 -17.00 för att få värdefulla tips på hur du kan få hjälp med kapital till ditt företag.

Business Class Norra station erbjuder, tillsammans med Europa Direkt Hässleholm ett kostnadsfritt seminarium om möjligheterna till kapital hos olika samarbetspartners för företagare som vill växa och utvecklas både lokalt och globalt.

Vi börjar dagen med korta presentationer på vad olika samarbetspartners har att erbjuda och därefter har ni möjlighet att ställa frågor direkt till de fonder och program som är intressanta för er verksamhet. 

Vågar du tänka annorlunda?

Sten K Johnsons Stiftelse riktar sig till individer, organisationer och företag (med skånsk anknytning) som har visioner och handlingskraft för att utveckla projekt inom utbildning, bildning, medicin, teknik, entreprenörskap, litteratur och musik.

I Sten K Johnsons anda ska stiftelsen stödja gränsöverskridande initiativ och nytänkande individer som vågar ge sig in i oprövade landskap för att utveckla nya vägar framåt.

Läs mer på Sten K Johnsons hemsida.

 

Har du en innovativ idé eller ny affärsidé?

För innovativa små och medelstora företag finns Almis Tillväxten. Syftet med lånet är att ge möjlighet till företag att utveckla innovationer och affärsidéer som ger tillväxt och lönsamhet. Vid företagsstart och för unga företag finns nya Mikrolånet, mindre lån med lång återbetalningstid,

för att ge nya företag möjlighet att etableras och växa. Tack vare en garanti från Europeiska Investeringsfonden kan Tillväxtlån samt Mikrolån erbjudas till förmånliga villkor.

Läs mer på Almis hemsida.

 

Affärsutvecklingscheckar = SANT

Om du är skånsk småföretagare kan du söka stöd, så kallade affärsutvecklingscheckar, för att utveckla din verksamhet inom internationalisering och digitalisering. Det finns också stöd för småföretag inom naturturism.

Läs mer på Region Skånes hemsida

 

Connect

Genom Connects processer och mötesplatser får företag unika tillfällen att presentera och testa sina idéer på marknaden, få värdefulla råd och kontakter som också ger möjlighet att söka kapital.

Läs mer på Connets hemsida

 

Landsbygdsprogrammen för dig som driver företag i landsbygden

Myndigheter, kommuner, landsting/regioner, företag samt föreningar och andra organisationer kan söka stöd hos länsstyrelsen för olika typer av investeringar som till exempel främjar utveckling av verksamheter eller bidrar till nya jobb på landsbygden.

Läs mer på Länsstyrelsens hemsida 


Leader PH agerar lokalt och tänker globalt!

Leader LAG PH arbetar med lokalt ledd utveckling genom leadermetoden med stöd från de europeiska struktur- och investeringsfonderna och beviljar projektmedel till föreningar, företag och offentliga organisationer.

Läs mer om Leader PH här


Stiftelsen RUTH

Stiftelsen RUTH är en samlande kraft för företagare, forskare och samhällsföreträdare för att tillsammans koordinera det regionala utvecklingsarbetet i Skåne Nordost. Det övergripande målet för RUTH är att skapa tillväxt och nya arbetstillfällen. Det ska man uppnå genom att initiera och stödja gränsöverskridande samverkans- och utvecklingsprojekt mellan näringsliv, högskola och kommun. 

Läs mer om RUTH här

 


GDPR

Detta event är en del av ett EU-projekt. Personuppgifter som lämnas i detta formulär sparas därför i sju år efter  att projektet har avslutats för redovisning och revisionsskäl. Du kan läsa mer om hur Hässleholms kommun hanterar personuppgifter här.Datum & tid
24 okt, 2019 kl. 15:00 - 17:00
Lägg till i kalender
Plats
Business Class
Norra stationsgatan 8 A
281 48 Hässleholm, Sweden
Visa karta
Pris
Kostnadsfritt evenemang
Arrangeras av
Business Class
freja.hagsund@hassleholm.se
0451-266526
http://Norrastation.nu/businessclass