Ungdomskickoffen 2020

Södra, Västra, Smålands ungdomsgrupper
Stängd

Ungdomskickoffen 2020

Samarbete över gränserna

Äntligen är det dags igen, tredje året av ren succé, vi pratar givetvis om ungdomsprojektet Samarbete över gränserna mellan Södra, Västra och Smålands bilsportförbund. I år kommer vi befinna oss i Västras distrikt, och på den legendariska anläggningen Gelleråsen men även på Karlskoga hotell och konferens. Vi har bjudit in två helt otroliga profiler inom svensk motorsport, rallyföraren Pontus Tidemand och en racingförare som är en förebild för många, men denna karamell får ni suga på lite än så länge innan vi berättar namnet på denna person. Utöver detta kommer vi även ha olika teambuildings aktiviteter för att svetsa samman alla ungdomar under en fantastisk helg. Vi ger er även chansen att prova på och lära er mer om andra bilsporter såsom Virtuell Bilsport och radiostyrd bilsport. En helg där vi kombinerar inspirerande information med roliga aktiviteter, vem vet kanske är det just du som får vänner för livet. 

Vem får delta?

Ungdomar mellan 13-30 år som har ett medlemskap i en klubb som tillhör Södra Bilsportförbundet, Västra bilsportförbundet eller Smålands Bilsportförbund. Det finns totalt 60 platser delat på 20 platser per distrikt. Om alla platser är tagna kontakta oss så kollar vi vad vi kan göra.

VAR: Karlskoga/gelleråsen motorstadion/ karlskoga hotell och konferens

NÄR: 21-22 Mars, övriga tider kommer på mejl som ett komplett schema över helgen.  

KOSTNAD: 200kr betalas via SWISH på plats, går även kontant om det önskas. Om ej ungdomen dyker upp och ej avanmält sig innan 3/3 debiteras denna person med en kostnad på 3000kr (självkostnadspris för helgen). Vid sjukdom eller annan livshändelse som leder till att ungdomen ej kan delta vänligen ta kontakt med oss.  

Önskas hotellrum från fredagen-lördagen betalas detta själv på plats men vi hjälper att boka. Givetvis står vi för hotellet natten mellan lördag och söndag.

Enkelrum 764kr

Dubblerum 844kr (422kr/person)


Södra: Södra arrangerar samåkning från Skåne på fredag eftermiddag, info om plats kommer. 

Västra: Västra arrangera samåkning från olika delar av distriktet, mer info kommer. 

Småland: Småland arrangerar samåkning på fredag eftermiddag, info om plats kommer.

Vid frågor kontakta oss: 

Nathalie Petersson (Södra): 0722-506063

Sandra Nyström (Västra): 0709-281645

Frida Lindström (Småland):  0703-809321

Vid anmälan accepterar ni att vi har hand om era personuppgifter.

Under helgen gäller nolltolerans mot alkohol och droger. Alkotester kommer tas under helgen. Om alkohol upptäcks, kommer ungdomen få en faktura på självkostnadspris för helgen skickad hem till sig men även bli avstängd på kommande träffar. Till de som är minderåriga ringer vi även hem till föräldrarna. 


Datum & tid
21 - 22 mar, 2020 kl. 9:00 - 13:30
Lägg till i kalender
Plats
Karlskoga motorstadion
Karlskoga motorstadion
69191 gälleråsen, Sweden
Visa karta
Pris
Kostnadsfritt
Arrangeras av
Södra, Västra, Smålands ungdomsgrupper
nathasmotorsport@gmail.com
0722506063