Visste du att Eslöv får en ny cykelled?

Eslövs kommun
Stängd

Visste du att Eslöv får en ny cykelled?

Välkommen att delta på informationsmöte om Cykelleden Skåne, där du som företag eller förening får nyttig information och chans att ställa dina frågor.

Cykellededen Skåne är en ny regional cykelled för turism och rekreation med tre olika delleder. En av dessa sträcker sig från Lomma, via Eslöv, till Kristianstad. Eslövs kommun kommer arrangera en cykelvecka, med start måndagen den 29 maj som avslutas med invigningen av Cykelleden Skåne på Stora Torg i Eslöv lördagen den 3 juni.

Med kvällens program hoppas vi kunna både informera dig om cykelleden men även inspirera till att engagera dig under cykelveckan, invigningen och framför allt att långsiktigt kunna erbjuda invånare och besökare fantastiska upplevelser i Eslöv.  Det kommer finnas möjlighet att nätverka, mingla och lära känna varandra bättre under kvällen!
Vi bjuder på kaffe och fralla från kl 18.00 programmet börjar kl 18.30. 

Tid: 28 mars kl 18.30-20.00

Plats: Eslövs Stadsbibliotek 

Vänligen anmäl dig via "registrera dig" senast fredagen den 24 mars. 

Program 

18.00 Drop-in kvällsfika 

18.30 Välkomna

18.35 Region Skåne - Cykelleden Skåne
Lina Jönsson, projektledare för Cykelleden Skåne informerar om Cykelleden Skåne samt om möjligheter för cykelturism.  https://www.cykelledenskane.se/

19.00 Eslövs kommun – Cykelvecka och invigning
Anna Nordstrand, Lisa Karlsson och Stana Franjic informerar om hur Eslövs kommun bidrar med samordning inför invigningen och arbetet framåt.

19.20 Leader MittSkåne Utveckling och HittaUt
Marianne Larsson, projektledare Redo för cykling, berättar hur projektet ska synliggöra och marknadsföra MittSkåne som en cykeldestination. Eslöv, Höör och Hörbys kommuner ingår i MittSkåne. Robert Lood Projektledare Hittaut Skåne, under invigningsveckan kommer projektet samarbeta med HittaUt där besökaren kan leta upp cykel- checkpoints.  

19.45 Avslutande mingel 

Varmt Välkomna!

Anna Nordstrand, destinationsutvecklare

Stana Franic, projektledare hållbara transporter

Lisa Karlsson, energirådgivare 

Eslövs kommun 

Datum & tid
28 mar, 2023 kl. 18:30 - 20:00
Lägg till i kalender
Plats
Palladium, Eslövs Stadsbibliotek
Norregatan 9
241 33 Eslöv, Sweden
Pris
Kostnadsfritt
Arrangeras av
Eslövs kommun
anna.nordstrand@eslov.se
0413 625 98