Ett interaktivt samtal kring hållbara organisationer

Business Class
Stängd

Ett interaktivt samtal kring hållbara organisationer

Hur kan 67 olika perspektiv för hållbar utveckling hjälpa ditt företag i arbetet med strategier, analyser och rapporter? 

Varmt välkomna till ett samtal modererat av Malin Leth och Ingrid Schuster, där vi tillsammans upptäcker nya infallsvinklar i arbetet med att bli hållbara organisationer. 

 Samtalet baseras på det nya MethodKit för hållbara organisationer - ett verktyg för strategiskt hållbarhetsarbete som utvecklats av Circulous och The Good Tribe. Du kan läsa mer om MethodKit för hållbara organisationer här:

https://www.circulous.biz/methodkit

Vilka vi är: Malin Leth är grundare av Circulous, och driver podcasten Love Zero Waste tillsammans med Evelina Lundqvist. Malin har arbetat i flera år med hållbar utveckling, och brinner extra mycket för cirkulär ekonomi och noll avfall. Ingrid Schuster är grundare av Prevolve, och är erfaren rådgivare inom förändringsarbete hos organisationer. Ingrid har arbetat i många år med strategiskt ledningsarbete, och har ett särskilt intresse för inkludering och optimalt resursnyttjande.


GDPR

Detta event är en del av ett EU-projekt. Personuppgifter som lämnas i detta formulär sparas därför i sju år efter  att projektet har avslutats för redovisning och revisionsskäl. Du kan läsa mer om hur Hässleholms kommun hanterar personuppgifter här.

Datum & tid
4 mar, 2020 kl. 9:30 - 11:00
Lägg till i kalender
Plats
Business Class
Norra Stationsgatan 8A
281 48 Hässleholm, Sweden
Visa karta
Pris
Kostnadsfritt evenemang
Arrangeras av
Business Class
freja.hagsund@hassleholm.se
0451266526