Så når ni ut som företag i sociala medier

Business Class
Stängd

Så når ni ut som företag i sociala medier

Webinarium

Det är svårt att nå ut i sociala medier idag. Konkurrensen är hård och algoritmer, sociala kanaler och kommunikationssätt förändras ständigt. Hur ska vi egentligen jobba för att nå ut i sociala medier och på så sätt få fler följare och potentiella kunder?

Under den här eftermiddagen kommer du att lära dig hur du ska kommunicera för att nå ut, hur Facebook och Instagrams algoritmer fungerar, vad som krävs för att lyckas i sociala medier idag, hur du skapar bra och värdefullt innehåll, hur du ska tänka kring hashtags och mycket mer. Du kommer att få med dig konkreta verktyg som du kan använda direkt.

Alexandra Bylund har jobbat med digital kommunikation i snart 15 år och driver en sociala medier-byrå som heter Mama Said Media. Hon driver dessutom webbutbildningen Social Media Academy och medlemssajten Social Media Community. Hon är en van utbildare och föreläsare som är duktig på att förmedla hur man ska jobba för att lyckas i sociala medier.


GDPR

Detta event är en del av ett EU-projekt som finansieras av Leader LAG PH och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF). Personuppgifter som lämnas i detta formulär sparas därför i sju år efter  att projektet har avslutats för redovisning och revisionsskäl. Du kan läsa mer om hur Hässleholms kommun hanterar personuppgifter här.

Datum & tid
16 apr, 2020 kl. 13:00 - 16:00
Lägg till i kalender
Plats
Web-baserat evenemang, länk skickas ut till anmälda
Norra Stationsgatan 8A
281 48 Hässleholm, Sweden
Visa karta
Pris
Kostnadsfritt evenemang
Arrangeras av
Business Class
freja.hagsund@hassleholm.se
0451-26 56 26
https://norrastation.nu/businessclass/